Sümer Anaokulu
Sümer Mah. İstasyon Cad. No 2 Kurtalan/SİİRT
484 411 2017

VİZYON

Çocuklarımızın bütün gelişim alanlarında(bilişsel, sosyal, duygusal vs.) sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişimlerini sağlayarak, yapıcı, yaratıcı, eleştirel düşünme yeterliliğine sahip, problem çözme yeterliliğini kazanmış insan haklarına saygılı, paylaşımcı, hoşgörülü, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı milli ve manevi değerleri benimsemiş, bunları koruyan ve geliştiren, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, mutlu ve sevgi dolu bireyler olarak onların yetişmelerini sağlamaktır.

MİSYON

Okul öncesi eğitiminin amaçları doğrultusunda bütün çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, millî ve manevî değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine; bütün gelişim alanları itibariyle sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını; Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını; çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışlar kazanmalarını; onlara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak ve aynı zamanda onları ilkokula hazırlamaktır.

Okulumuz ´´Beyaz Bayrak´´ sertifikasına sahip bir okuldur.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

07:30-12:20,12:30-17:20

Kalorifer Sistemi(Doğalgaz)

Servis Bilgisi

Okula öğrenciler velileri tarafından getirilmektedir.Servis hizmeti sunulmamaktadır.

Okul ilçe merkezinde yer almaktadır

İlçe